Till webbshopen

Logga in
  • Handla skoltröjor utan volymkrav, levereras separat förpackade till eleven. - Mer info >
  • Kundservice: mån - fre, 9.00 - 16-00, tel 08 - 87 44 00

Varför skolplagget


BRETT OCH UNIKT SORTIMENT

Vi har satsat på att ta fram ett brett sortiment som innehåller både klassisk college och spännande modeplagg. Storlekarna sträcker sig från barn till vuxen och samlar på så sätt alla åldrar. Tillsammans med ett kreativt erbjudande med häftiga trycktekniker och tryckplaceringar får ni på skolan tillfälle att skapa något unik, som sticker ut, i skolan, på fritiden och på stan!

På Skolplagget strävar vi efter att våra produkter ska generera funktion för mer än bara en person. Ett socialt ansvar med miljömedvetenhet i vårt erbjudande är därför självklart. 

ERFARENHET OCH EGEN TRYCKPRODUKTION

På Skolplagget trycker vi allt själva utan mellanhänder och har många års erfarenhet av textiltryck. Därför kan vi ge dig en snabb och säker service och alltid garantera tryckets kvalitet. Vi hjälper dessutom till med bearbetning eller formgivning av grafiska profiler och logotyper – kostnadsfritt för dig som kund!

  

Bakom Skolplagget står reklamprofilföretaget Screenteam AB. Företaget har 20 år i branschen bakom sig och är dessutom ett av 17 902 företag i Sverige som innehar högsta AAA-rating.

ENKEL BESTÄLLNING ONLINE

Med skolans egen webbshop blir både beställning och betalning mycket enklare, både för skola och beställare. Elev och målsman  både beställer och betalar direkt själva och skolan behöver därmed inte ansvara för varken logistik eller pengahantering.


Ring och skapa skolans egen skolkollektion idag! Tel 08-87 44 00