Till webbshopen

Logga in
  • Handla skoltröjor utan volymkrav, levereras separat förpackade till eleven. - Mer info >
  • Kundservice: mån - fre, 9.00 - 16-00, tel 08 - 87 44 00

Trycktekniker

Kostnadsfritt

Välj rätt tryck och förändra plagget

Små detaljer gör stor skillnad och med rätt tryck, placering och budskap kan hela plagget förändras. Välj mellan sex olika trycktekniker: screentryck, flock, brodyr, applikationsbrodyr och reflex, lägg till flerfärgstryck och hitta effektfulla placeringar till trycket. I vårt grundpris ingår alltid ett enfärgat screentryck men valmöjligheterna är många fler, se övriga priser under Kundservice.

Få hjälp med designen!

Eftersom vi har vår egen tryckproduktion hjälper vi ofta och gärna till med att ta fram och bearbeta logotyper. Har ni egna idéer som ni vill förverkliga så bolla dem med oss, vi gillar utmaningar!

 

 

 

Screentryck

Det vanligaste trycket

Screentryck är den vanligaste trycktekniken och det tryck du ofta ser på till exempel t-shirtar och hoods. Vid screentryck pressas färg på plagget genom en tryckschablon och får sedan torka. Resultatet blir snyggt och mycket slitstarkt.

I vårt grundpris ingår ett enfärgat screentryck, men självklart kan fler färger tryckas, titta under Screentryck - Flerfärg.

Fler bilder på screentryck

Screentryck liten 1 Screentryck Litet 2 Screentryck litet 3

Flerfärgstryck med screentryck

Det lilla extra

Många gånger har loggan fler färger än bara en och med screentrycket kan vi trycka 2 och ända upp till 7 färger.  Med ett särskilt färgfilter kan vi dessutom trycka loggan i vintage som gör att loggan ser tvättad och lite ruffig ut.

Tvåfärgstryck kostar + 40kr utöver grundpriset, vill du addera fler färger till trycket hör av dig till oss!

Fler bilder på screentryck - flerfärg

Screentryck Flerfärg 1

Flock

Märket som både känns och märks

Flock är en applikation i tyg som känns som sammet och höjer sig lite från själva plagget, du hittar flock på till exempel hoods och andra collegeplagg. Flockapplikationen skärs först ut separat med motivet förtryckt för att sedan värmas fast på plagget. Resultatet blir ett snyggt och effektfullt tryck som känns.

Flock kostar + 40kr utöver grundpriset.

Fler bilder på flock


Brodyr

För krokodiler och lagerkransar

Brodyr hittar du ofta på pikétröjor, mössor och kepsar, tekniken ger detaljrika resultat och plagget får en exklusiv känsla. Texten eller loggan broderas direkt på plagget i vår brodyrateljé och bevaras ofta bättre än själva plagget.

Brodyr kostar +50 kr utöver grundpriset för standardmåttet 10ch x 10 cm.

 

Fler bilder på brodyr


Applikationsbrodyr

Vår plusmeny och statushöjare

I valet av tryck är applikationsbrodyr verkligen pricken över i:et. Det broderade motivet skärs först ut för att sedan sys fast på plagget. Motivet blir mycket detaljerat och nyansrikt med hög hållbarhet i både färg och form. Applikationsbrodyr ser du ofta på t.ex. rugbytröjor, klubblazers och collegekläder.

Applikationsbrodyr kostar från + 75 kr utöver grundpriset och uppåt beroende på loggans mått.

Fler bilder på applikationsbrodyr


Reflex

Vårt säkraste tryck

Med reflex blir ditt namntryck eller loggan mer än bara ett tryck. Materialet är fluorescerande och ger en häftig reflekterande effekt som ökar synligheten markant i olika ljussken. För just loggor har reflexen sina begränsningar så bolla din idé med oss. Vi tar även fram funktionsplagg som rastvärdsjackor eller västar!

Reflex kostar från 40 kr/plagg.

 

Fler bilder på reflex


Extramotiv

Individualisera mera

Populära extramotiv är till exempel siffror och symboler. Ett extramotiv trycks vanligtvis med svart eller vit färg beroende på om plagget är ljust eller mörkt. 

Ett extratryck kostar 40 kr utöver vårt grundpris.

Fler bilder på extramotiv