Till webbshopen

Logga in
  • Handla skoltröjor utan volymkrav, levereras separat förpackade till eleven. - Mer info >
  • Kundservice: mån - fre, 9.00 - 16-00, tel 08 - 87 44 00

Vi är mycket måna om att våra kunder blir nöjda med allt från små tryckdetaljer till samarbetet med oss i helhet. 

 


"Med en prisvärd kollektion rätt för målgruppen har Skolplagget infriat våra önskemål om att vara en samarbetspartner som anstränger sig för att möta våra önskemål. Resultatet är en skolkollektion som våra elever är stolta över!"
Dejan Urukalo, skolchef, Kunskapsskolan Spånga

"Vi har valt Skolplagget som leverantör på grund av deras professionella sätt att hantera oss som kund samt att de uppvisar en stor flexibilitet för att anpassa upplägget till oss och våra förutsättningar. Att Skolplagget sedan tar han om hela betalningen, beställningen och leveransen är ytterligare ett stort plus."
Mattias Boström, rektor, Solhemsskolan F-6

"Skolplagget har en förmåga att samarbeta nära och fånga den kultur vi har på skolan och som vi vill ska avspeglas i de skolkläder eleverna bär. Skolplagget är måna om oss och försöker alltid möte våra behov och kommer med bra idéer till vår profilering. Vi kommer definitivt att fortsätta samarbeta med dem."
Sidiri Ekenryd, rektor, Psykologigymnasiet

”Skolplagget har uppfyllt våra högt ställda förväntningar på utbud, flexibilitet, kundservice och helhetsansvar. Vi värdesätter Skolplaggets starka engagemang och fokus på nöjda kunder. De har snabbt och smidigt hanterat alla typer av frågeställningar. Dessutom belastas vi inte som en ideellt arbetande förening av onödig administration. Vi fortsätter mer än gärna med Skolplagget.”                    Joakim Skantze, Ålstensskolans Föräldraförening